Ondersteuning

Het Apollo programma bevat een uitgebreide on-line Help, waarin veel wordt uitgelegd.
Op iedere plek in het programma biedt de F1-toets toegang tot het Help-bestand.

Daarnaast zijn er diverse leerboeken, waarin met voorbeelden en oefeningen de mogelijkheden uitgelegd worden.

Voor vragen kunt u terecht via E-mail: apollo@emleenders.nl. In de meeste gevallen krijgt u binnen één dag antwoord.

Bekende problemen:

In sommige gevallen gaat het automatisch updaten van koersen niet goed.
Het update-bestand met de koersen wordt wel gedownload, maar de koersen worden niet bijgewerkt.

Voor dit probleem kunt u het bestand update1.zip downloaden. Dit bevat het bestand ComInternet.dll. Plaats dit bestand op uw systeemschijf (meestal C:) in de map met common programmabestanden, gewoonlijk is dit:

C:\Program Files\Common Files\Leenders Shared

Als u daarna Apollo start en de koersen update, wordt het gedownloade bestand wel verwerkt.

De NOS is gestopt met het aanbieden van de teletekst pagina's in tekstformaat.
Als gevolg daarvan kunnen koersen van teletekst niet meer verwerkt worden.