Apollo
(Shareware / kosten)
Volledig (20,2 MB)Volledige installatie versie 2.38.2, 12-04-2010
Upgrade (9,04 MB)Upgrade van versie 2.38 naar 2.38.2
Handleiding (667 KB)On-line Help als Word document
KoersenDiverse koersbestanden van de afgelopen dagen, maanden en jaren.

(gratis)
Volledig (5.29 MB)Volledige installatie versie 4.1, 08-02-2007, Inclusief systeemupgrade
Upgrade (5.29 MB)Upgrade van versie 4.0 naar 4.1, Inclusief systeemupgrade

Leerboeken
(gratis)
HLP (238 KB)
DOC (123 KB)
Het Leerboek Snelstart biedt u een eerste kennismaking met Apollo. U leert hoe u met koersbestanden om kunt gaan, een portefeuille maken en hoe u adviezen krijgt.
HLP (160 KB)
DOC (158 KB)
Het Leerboek Instellingen laat u kennismaken met het grote aantal instellingen van Apollo, zodat u het programma geheel naar eigen wens kunt inrichten.
HLP (94 KB)
DOC (89 KB)
Het Leerboek Koersbeheer leert u alles over het beheer van koersen, zoals de vele mogelijkheden van koersgegevens importeren, nieuwe fondsen toevoegen, oude verwijderen, koersen verwijderen, splitsen, etc.
CHM (710 KB)Het Leerboek Portefeuille leert u alles over de mogelijkheden van uw portefeuille, zoals het maken van een nieuwe portefeuille, transacties toevoegen en verwijderen, transacties consolideren, diverse soorten overzichten, de verschillende grafieken, etc.
HLP (101 KB)
DOC (78 KB)
Het Leerboek Adviezen leert u alles over de inrichting van modules, waarmee u adviezen kunt krijgen. U leert o.a. het vergelijken van strategieën voor verschillende fondsen, het vergelijken van fondsen voor verschillende strategieën, werken met verschillende strategieschema's, automatisch opvolgen van adviezen, etc.
HLP (598 KB)
DOC (238 KB)
Het Leerboek Sectoren leert u alles over de automatische indeling van fondsen in sectoren. U kunt vervolgens analyses uitvoeren op de sectorindices in plaats van de individuele fondsen. Indien geadviseerd wordt in een bepaalde sector een positie in te nemen, wordt binnen die sector het meest representatieve fonds gekozen.
Deze aanpak scheelt aanzienlijk in de benodigde analysetijd, terwijl de resultaten vrijwel hetzelfde zijn.
Nog niet beschikbaarHet Leerboek Analyse leert u alles over de specifieke vormen van analyse, zoals Black & Scholes, correlatie van fondsen, vergelijken van fondsen, directe benadering van de strategieën, etc.

Extra
WinZipWinZip