Constructies
Diverse optie- en aandelenconstructies kunnen ingevoerd en geanalyseerd worden op:

Het is daarmee een krachtig hulpmiddel om te bepalen wat u van de constructie mag verwachten in de nabije toekomst. U kunt zelf constructies opzetten, waarbij een groot aantal veel gebruikte constructies zijn voorgeprogrammeerd. Daarnaast kunt u ook uw portefeuille inlezen en voor iedere fondsconstructie in de portefeuille analyseren hoe de toekomst eruit kan zien.

In het Constructie-scherm heeft u de volgende mogelijkheden:

Horizontaal: Aandelenkoers De waarde van de constructie wordt getoond, afhankelijk van de aandelenkoers. Met de schuifbalk bepaalt u de datum waarnaar gekeken wordt.
Horizontaal: Datum Getoond wordt hoe de waarde van de constructie zich ontwikkeld in de loop der tijd. U kunt daarbij zelf uw verwachtingen aangeven voor het koersdoel en wanneer dit bereikt wordt.
Scenario Koers Hiermee geeft u uw koersdoel aan en de datum waarop u verwacht dat dit bereikt wordt. Met de schuifbalk kunt u de waarden variëren.
Scenario Volatiliteit Hiermee kunt u verwachte variaties in de volatiliteit aangeven en wanneer dit volgens u bereikt wordt. Met de schuifbalk kunt u de waarden variëren.
Lijnen U kunt 5 verschillende lijnen tonen in de grafiek. Zo krijgt u een goed overzicht van het effect van verschillende datums of scenario's op uw constructie.
Constructies Veel gebruikte constructies zijn voorgeprogrammeerd. Rechtsboven ziet u precies welke constructie getoond wordt.
Eigen constructies Op dezelfde wijze als u transacties toevoegt aan een portefeuille, kunt u ook uw eigen constructie opzetten.
Portefeuille U kunt ook de constructie in uw bestaande portefeuille opnemen om deze te bestuderen. U moet dan wel een keuze maken welk aandelen u wilt bestuderen.