Red

De rode lijn in de grafiek. Het getal geeft aan hoeveel deze lijn start boven de koersgrafiek in tienden van procenten. De lijn daalt mee met de koers, maar stijgt niet mee met de koers. Zodra de koers deze lijn snijdt is dit een signaal om long te gaan, b.v. een Call of aandelen te kopen.

Darkred

De donkerrode lijn in de grafiek (alleen bij opties). Het getal geeft aan hoeveel deze lijn start boven de koersgrafiek in tienden van procenten. De lijn daalt mee met de koers, maar stijgt niet mee met de koers. Zodra de koers deze lijn snijdt is dit een signaal om een short positie (b.v. aangekochte Put) te verkopen.

Darkgreen

De donkergroene lijn in de grafiek. Het getal geeft aan hoeveel deze lijn start onder de koersgrafiek in tienden van procenten. De lijn stijgt mee met de koers, maar daalt niet mee met de koers. Zodra de koers deze lijn snijdt is dit een signaal om een long positie (b.v. aangekochte Call of aandelen) te verkopen.

Green

De groene lijn in de grafiek (alleen bij opties). Het getal geeft aan hoeveel deze lijn start onder de koersgrafiek in tienden van procenten. De lijn stijgt mee met de koers, maar daalt niet mee met de koers. Zodra de koers deze lijn snijdt is dit een signaal om short te gaan, b.v. een Put te kopen.

Zie ook Systeemparameters.